Betrust N.V - Jump to our website!
Nieuwsbrief 31, juni 2020

Documenten ondertekenen met itsme Documenten ondertekenen met itsme approval functie

Betrust heeft op een innovatieve wijze itsme geïntegreerd in het Betrust Secure Signing Platform zodat het ondertekenen heel eenvoudig kan via het de itsme app.

In de itsme app verschijnt een vraag om het document te ondertekenen. De naam van het document wordt samen met een unieke referentie weergegeven in de itsme app.

Documenten ondertekenen met itsme approval functie
Fig.1 - Ondertekenen

Door eenvoudig de transactie goed te keuren worden de unieke gegevens van de itsme gebruiker versleuteld opgeslagen in het PDF document.

Zo kan later steeds aangetoond worden dat deze persoon het document ondertekend heeft met de itsme App.

In het document verschijnt de handtekening van de ondertekenaar samen met zijn unieke gebruikers nummer en de naam zoal gekend door itsme.

Deze gegevens kunnen, via onze services, meteen verwerkt worden in uw applicatie (ERP, CRM, boekhoudpakket, ...), in realtime en zonder verlies van of met verkeerde gegevens.

U bent op zoek naar een oplossing om uw klanten veilig en snel uw bestelbon, contract of ander document te laten ondertekenen? itsme kan een volwaardig alternatief zijn!

 

Over itsme

itsme is een initiatief van Belgian Mobile ID, een consortium van vier Belgische grootbanken (Belfius, BNP Paribas Fortis, ING, KBC) en Belgische netwerkoperatoren (Orange, Proximus, Telenet).

itsme is een app (downloaden via de App Store en Google Play) op je GSM die toelaat om op een veilige, makkelijke en betrouwbare manier je identiteit aan te tonen of documenten te ondertekenen.

Uw voordelen...

  1. Reeds meer dan 1.800.000 gebruikers van itsme in België!
  2. Uw klanten kunnen op een makkelijke wijze snel documenten ondertekenen.
  3. Geen nood meer aan een kaartlezer en eID kaart.

Wenst U meer te weten?

Bezoek onze website: www.betrust.be of contacteer ons!