Betrust N.V - Jump to our website!
Nieuwsbrief nr.20, mei 2015
prato-services

Prato Services kiest voor het Betrust Secure Signing Platform.

Prato Services, marktleider in het segment van administratieve software voor Uitzendkantoren en dienstenchequebedrijven, kiest het Betrust Secure Signing Platform om documenten elektronisch in te vullen, ondertekenen, tegen tekenen, en meer...

Met de uitrol van het HiAnt e-Sign Platform was Prato op zoek naar een performant systeem om op makkelijke wijze documenten online te laten invullen en ondertekenen.

Dit werd gevonden in het Betrust Secure Signing Platform.

Hierdoor kunnen vanaf 1 juli alle documenten die vandaag nog op papier ondertekend worden, naadloos elektronisch worden ingevuld en/of ondertekend op PC, laptop, smartphone, tablet en meteen verwerkt worden in het HiAnt platform.

Meteen kunnen duizenden uitzendkrachten en uitzendkantoren online en met een maximaal gebruiksgemak documenten afhandelen.

Over Prato Services N.V.:

Prato, marktleider in het segment van administratieve software voor uitzendkantoren en dienstenchequebedrijven, heeft vestigingen in Hasselt en Kortijk en stelt ruim 40 mensen te werk. Het telt meer dan 150 Belgische klanten en meer dan 4000 gebruikers werken dagelijks met software van Prato.

Meer info: http://www.prato-services.eu

Over Betrust N.V. :

Betrust, expert in two-way handling van documenten, biedt een unieke oplossing aan rond digitaal invullen, ondertekenen, certifiëren, archiveren en versturen van documenten (en meer).

Onze missie is voor onze klanten te werken aan een papierloze wereld in de correspondentie met hun eindklanten en zo te werken aan zowel een duidelijke kostenverlaging, verbetering van de processen en ecologisch ondernemen.

Meer informatie

Stefan Geelen
C.E.O. Betrust N.V.
Email: stefan.geelen_AT_betrust.be

Patrick Leurs
Innovative Director Prato Services
Email: patrick.leurs_AT_prato.be

Wenst U meer te weten?

Bezoek onze website :https://www.betrust.be of contacteer ons!