Betrust N.V - Jump to our website!
Nieuwsbrief 33, maart 2021

Betrust sluit parntership met ZealiD® Documenten ondertekenen met ZealiD

Betrust werkt samen met ZealiD om gekwalificeerde elektronische handtekeningen aan te bieden aan gebruikers in heel de Europese Unie (EU).

ZealiD deelt met trots nieuws over een nieuw partnerschap met Betrust.

Betrust, gevestigd in België, biedt verschillende cloudgebaseerde oplossingen waarmee bedrijven allerlei soorten documenten online kunnen laten invullen en ondertekenen in heel Europa.

Philip Hallenborg, CEO van ZealiD:
'We zijn erg blij om samen te werken met Betrust om zo hun digitaal georiënteerde klantenbestand te bereiken. De sterke punten van ZealiD zijn gebruiksgemak en toegankelijkheid zonder afbreuk te doen aan de beveiligingsstandaard. Het Betrust-partnerschap benadrukt een uitgelijnde visie tussen industrieën over hoe digitale interacties en identificatie wrijvingsloos moeten zijn tussen klanten en bedrijven '.

Stefan Geelan, CEO van BETRUST voegt daaraan toe:
‘Bij Betrust zijn gebruiksvriendelijke oplossingen die het online invullen en ondertekenen van documenten vergemakkelijken, onze kernactiviteit. ZealiD's innovatieve benadering van gekwalificeerde digitale handtekeningen biedt een ongeëvenaarde gebruikerservaring gecombineerd met de optimale mate van beveiliging.'

De ZealiD handtekeningen wordt geaccepteerd door alle overheidsinstanties in de EU, alle rechtbanken in de EU en stelt Betrust in staat om een ​​pan-Europese oplossing aan te bieden aan klanten, die vaak hun goederen en diensten exporteren naar andere Europese landen en gekwalificeerde handtekeningen nodig hebben die voldoen aan de hoogste normen en regelgeving inzake identificatie en authenticatie (eIDAS-regelgeving en ETSI-normen).

Over ZealiD:

De kern van ZealiD is de overtuiging dat alle wereldburgers in de toekomst één of meer digitale certificaten zullen hebben om hun digitale identiteit te vertegenwoordigen. Met een digitaal certificaat dat aan een smartphone is gekoppeld, kunnen gebruikers zichzelf gemakkelijk identificeren, contracten ondertekenen en op afstand authenticeren.

ZealiD is een toonaangevende oplossing voor gekwalificeerde digitale handtekeningen in Europa en Zweden's eerste gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener van gekwalificeerde certificaten en handtekeningen (aanwezig op EU Trusted List). ZealiD is het eerste bedrijf ter wereld dat een machinegebaseerd (niet-video) registratieproces op afstand certificeert om permanente certificaten te distribueren met zijn ZealiD-app. Het is de meest innovatieve technologie in de branche en wordt vertrouwd door vooraanstaande partners en klanten zoals Docusign, Adobe Sign, Tele2 en Novum Bank.

ZealiD, opgericht in 2015 in Stockholm, Zweden, heeft kantoren in Vilnius, Litouwen en Keulen, Duitsland, en wordt ondersteund door enkele van de belangrijkste ondernemers en investeerders in Zweden, waaronder J12 Ventures, Collector Bank, NFT Ventures en Almi Invest.

Ga voor meer informatie over Zealid naar https://www.zealid.com

Press Contacts
Stefania CASCIARI
Marketing Director, ZealiD
stefania.casciari@zealid.com

Stefan Geelen
CEO, BETRUST
stefan.geelen@betrust.be

Wenst U meer te weten?

Bezoek onze website: www.betrust.be of contacteer ons!