PDF documenten ondertekenen met Vasco Vasco Data Logo DIGIPASS for eID kaartlezers en de Elektronische identiteitskaart

Met de VASCO DIGIPASS for eID kaartlezers gaat Betrust verder om het Betrust Secure Signing Platform toegangkelijk te maken voor kaartlezers met een ingebouwd PinPad.

Met de VASCO DIGIPASS for eID kaartlezers wordt de pincode op de kaartlezer ingevoerd en niet via het toetsenbord van uw computer. De pincode wordt dus nooit op het pc-platform blootgesteld.

Hierdoor kunnen deze VASCO DIGIPASS for eID kaartlezers gebruikt worden om op veilige wijze PDF documenten digitaal te ondertekenen met de Belgische Elektronische identiteitskaart.

-- Advertentie --


Digitale handtekening - Online ondertekenen - MyContracts

Het Betrust team heeft meteen 3 kaartlezers, alle met PinPad, geïntegreerd in het Betrust Secure Signing platform.

We stellen ze hieronder aan u voor.

VASCO-DP865

De DIGIPASS 865 kan aangesloten worden op de computer met de bijgeleverde USB 2.0 kabel. Zo maakt u gebruik van alle eID-applicaties zoals authenticatie en de digitale handtekening.

Meer info: DIGPASS 865

 

 

Vasco-DP870

De DIGIPASS 870 is een persoonlijke kaartlezer die u op uw computer kunt aansluiten en zowel in aangesloten als in niet-aangesloten modus kan worden gebruikt.

Meer info: DIGPASS 870

Vasco-DP875

De DIGIPASS 875 (uiterlijk hetzelfde als de DP870) is een  kaartlezer die zowel via USB kabel als via Bluetooth kan communiceren.

Aangesloten met USB kabel heeft deze dezelfde functionaliteit als de 870.

Meer info: DIGPASS 875

In een volgende nieuwsbrief stellen we u deze Vasco DP 875 opnieuw voor maar dan om PDF documenten te ondertekenen met behulp van onze MyContracts iPad app.